Γελάνε και τα τσιμέντα στην Σπάρτη… με τη γούβα της Ντίας…!

0


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..! 

Απίστευτο: Τράβηξαν μια φωτογραφία την Ντία και σταμάτησαν τα έργα!!! (Πηγή : Apela.gr)Απίστευτα πράγματα γίνονται στην επικοινωνιακή πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα στην Αντιπεριφέρεια Λακωνίας, με φόντο μια… φωτογραφία.

Την Παρασκευή 9 Μαΐου η Αντιπεριφέρεια Λακωνίας έστειλε στα ΜΜΕ ένα δελτίο τύπου περίπου 13 σελίδων, που αναφέρει πως πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση της αναδόχου εταιρίας για το έργο «Χωματουργικές εργασίες στο οικόπεδο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης» συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, με την Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντιάς Τζανετέα. 

Η κ. Τζανετέα μαζί με τους συνεργάτες της φωτογραφηθήκαν μπροστά από το ΧΥΜΟΦΙΞ, και έστειλαν μια φωτογραφία με μια τσάπα, που φαίνεται πως ξεκινά τις τομές γύρω από το χώρο του ΧΥΜΟΦΙΞ. 

Εδώ ξεκινά το γέλιο! 

Αφού φωτογραφηθήκαν, έδιωξαν την τσάπα, και μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το άρθρο (Τρίτη 13 Μαΐου και ώρα 13:00) έχουν σταματήσει τα έργα. 

Το θέμα αυτό το ανακάλυψαν οι δύο Γιώργιδες (Πουλοκέφαλος και Δέδες) ενώ περνούσαν από το ΧΥΜΟΦΙΞ σε περιοδεία που έκαναν. 

Μάλιστα, ο Γιώργος Δέδες και ο Γιώργος Πουλοκέφαλος κατήγγειλαν με Δελτίο Τύπου, «τον απίστευτο προεκλογικό εμπαιγμό, στον οποίο προχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, η οποία την Παρασκευή, μόλις 10 μέρες πριν από τις εκλογές, ξεκίνησε τις ενέργειες για την κατασκευή του μουσείου της Σπάρτης. Ενέργειες που εξαντλήθηκαν σε συμβολικό επίπεδο, αφού σταμάτησαν μόλις οι εκσκαφείς έκαναν την πρώτη λακούβα στο έδαφος, δήθεν για τα θεμέλια. 

Γίνεται φανερό ότι οι εντεταλμένοι πολιτικοί φορείς του παλαιοκομματικού συστήματος «έπαιξαν τα ρέστα τους» στην προσπάθεια τους να μας δείξουν ότι σε αυτό το τόπο η αβελτηρία πρέπει να επιβραβεύεται. Και το κρίσιμο ερώτημα παραμένει. Αν μέσα σε 3,5 χρόνια κατόρθωσε η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή να ξεκινήσει τις αρχαιολογικές ανασκαφές στο χώρο, τότε πότε επιτέλους θα έχει Μουσείο η πόλη της Σπάρτης; Ας σταματήσουμε να ξεγελάμε τους πολίτες με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…». 

Να σας εξομολογηθούμε ότι μας φάνηκε «χοντρή» αυτή η καταγγελία, και γι αυτό πήγαμε εμείς στο ΧΥΜΟΦΙΞ να δούμε τι συμβαίνει. Προς έκπληξη μας διαπιστώσαμε πως οι Γιώργιδες είχαν απόλυτο δίκιο. Αυτή τη στιγμή αν πάει κάποιος εκεί θα δει μια λακκούβα λίγων εκατοστών, σα να έσκαψε αγριογούρουνο, και τίποτε άλλο. Καμία τομή, κανένα έργο. 

Και μας γεννήθηκε η απορία, πόσο ηλίθιοι και αφελής πιστεύει η Περιφέρεια ότι είναι σήμερα οι ψηφοφόροι της Πελοποννήσου; 30% άντε 35% ;

Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γελάνε και τα τσιμέντα στην Σπάρτη… με τη γούβα της Ντίας…! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator