ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Τ.ΤΟΥ κ.ΓΚΙΩΝΗ - Καμία μεθόδευση παρά μόνο αλήθεια…

0


Η πρόταση για διεξαγωγή του debate, έχει γίνει από τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Λογοθέτη, από το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις («Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση», «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Πρωτοβουλία Πολιτών»), δέχθηκαν άμεσα την πρόσκληση, ο κύριος Γκιώνης την αποδέχθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (8 Μαΐου 2014), καθυστερώντας την διαδικασία σχεδόν μια εβδομάδα.

Μετά την πρόσκληση μας για την κατάρτιση των όρων του debate, ο κύριος Γκιώνης δεν καταδέχθηκε καν να στείλει έστω έναν αντιπρόσωπό του, όπως έπραξαν οι παραπάνω δημοτικές παρατάξεις.

Καλό θα ήταν κάποιος από τους συνεργάτες του, να παρευρεθεί στη σημερινή συνάντηση, ώστε να διευκολύνει τη δημοκρατική αυτή διαδικασία.

Εάν η παράταξη του κυρίου Γκιώνη δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί, καλό θα ήταν να αρκεστεί σε μια αρνητική απάντηση.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: 

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του γραφείου τύπου του κ. Γκιώνη να δίδουν επίσης την δέουσα σημασία, όσον αφορά τις ημερομηνίες των προσκλήσεων τους (την Κυριακή έχει 11 ο μήνας), καθώς και να προσέχουν τη γραμματική και το συντακτικό των κειμένων τους (΄΄ανταποκρινόμενοι΄΄ και ΄΄συνεννόηση΄΄), προκειμένου να διασφαλίζεται καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση.


Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Τ.ΤΟΥ κ.ΓΚΙΩΝΗ - Καμία μεθόδευση παρά μόνο αλήθεια…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator