Η γιορτή της μητέρας στα ΚΑΠΗ Κιάτου

0


Μαζί με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. γιόρτασε σήμερα τη μητέρα ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, στον πλήρως ανακαινισμένο και λειτουργικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρηση Σικυωνίων και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Ελένη Παπαθανασίου, η οποία μίλησε για την έννοια της μητέρας και τη συμβολή της στην οικογένεια και την κοινωνία. Ακολούθησε ο Δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πλούσια δράση που παρουσίασε η δημοτική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της τριετίας, μεταξύ άλλων και στα ευαίσθητα θέματα της τρίτης ηλικίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε δε στο γεγονός ότι χάρη στη μετακίνηση του Κ.Α.Π.Η. από μισθωμένο σε ιδιόκτητο χώρο έγινε μέχρι τώρα εξοικονόμηση ποσού 70.000 ευρώ, το οποίο μετακύλησε προς όφελος των πολιτών και στη διοργάνωση δραστηριότητων με μικρό ή καθόλου αντάλλαγμα. 

Η εκδήλωση περιέλαβε θεατρικά μονόπρακτα αλλά και τραγούδια, ενώ έκλεισε με την προσφορά λουλουδιών προς τις παριστάμενες μητέρες.
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η γιορτή της μητέρας στα ΚΑΠΗ Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator