Περιοδεία Σπύρου Σταματόπουλου σε Διμηνιό και Κρυονέρι

0


Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συγκέντρωση του Σπύρου Σταματόπουλου και των υποψηφίων της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14 Μαΐου τόσο στην πλατεία Κρυονερίου όσο και στο Διμηνιό. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Διμηνιού , οι πολίτες υποδέχτηκαν φιλόξενα τον δήμαρχό τους ο οποίος απάντησε εμπεριστατωμένα σε κάθε ερώτημα και αίτημα που του τέθηκε. 

Στο Κρυονέρι η μαζική προσέλευση, η θερμή υποδοχή, ο παλμός και το αγωνιστικό φρόνημα των δημοτών ήταν συγκινητικά. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Δημάρχου τους και του έργου του.

Ζήτησαν την νίκη από την πρώτη Κυριακή. 

Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περιοδεία Σπύρου Σταματόπουλου σε Διμηνιό και Κρυονέρι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator