"Το Κιάτο ψηφίζει Σταματόπουλο" !

0




Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

"Ο Δήμαρχος που κατέβηκε από τα ορεινά πριν 3,5 χρόνια και πέτυχε το μοναδικό 65% πείθοντας τους Σικυώνιους πολίτες ότι μπορεί να αναλάβει τα ινία του νέου καλλικρατικού Δήμου Σικυωνίων, να τον οργανώσει διοικητικά και οικονομικά, καλείται την Κυριακή 25 Μαΐου να ανανεώσει την εντολή των Σικυωνίων δίνοντας αγώνα ενάντια στον παλαιοκομματισμό και τη φθορά.

Μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών που τον έφερε 806 ψήφους μπροστά από το δεύτερο, και με 28 χωριά του δήμου με το μέρος του, ο Σπύρος Σταματόπουλος κοιτάζει στα μάτια τους ψηφοφόρους του τάζοντας μόνο πολλή δουλειά από Δευτέρα. 

Το παιδί με το τζιν και τα άρβυλα απέδειξε σε όλους ότι ο Δήμαρχος δεν χρειάζεται να είναι απρόσιτος, προστατευμένος πίσω από κλειστές πόρτες και στρατιές κομματικών συμβούλων και ότι το σεβασμό τον κερδίζει κανείς μέσα από το έργο του. Απέδειξε ότι τα πτυχία και τα διπλώματα δεν έχουν αξία όταν τα φωνάζεις, αλλά όταν τα αξιοποιείς για να «νοικοκυρέψεις» τα οικονομικά ενός δήμου εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης και κάνοντας νέα έργα. Τόλμησε να διοικήσει μακριά από κομματικές ταυτότητες και ταμπέλες, μακριά από συμφέροντα και πιέσεις και αυτό οι Σικυώνιοι το εκτίμησαν.

Με όραμα τη δημιουργία ενός δήμου υπόδειγμα, ο Σπύρος κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνει το δήμο οικονομικά υγιή, να οργανώσει κοινωνική πολιτική από το μηδέν, να εκμαιεύσει το αίσθημα της εθελοντικής προσφοράς από τους δημότες του, να οραματιστεί και να δρομολογήσει μεγάλα έργα, να γεμίσει τα συρτάρια με μελέτες έτοιμες να ενταχθούν σε προγράμματα, να βρεθεί κοντά στον πολίτη και να αφουγκραστεί τα προβλήματά του από πρώτο χέρι.

Το Κιάτο είχε ανάγκη έναν δήμαρχο των έργων και όχι των λόγων και τον βρήκε ! "

Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Το Κιάτο ψηφίζει Σταματόπουλο" !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator