Υποψήφια στον συνδυασμό του Σπηλιωτόπουλου τον «στόλιζε» με ύβρεις

0


Γενεές...δεκατέσσερις έχει περάσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του καθώς τον έχει εξυβρίσει. Η υποψήφια σύμβουλος, όπως όλοι οι συνυποψήφιοι της, έχει φτιάξει μια σελίδα στο facebook για να διαφημίσει την υποψηφιότητα της. 

Η υποψήφια έχει και το κανονικό της προφίλ από το οποίο διαφημίζει τον προεκλογικό της αγώνα. 

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το αξιοπερίεργο. 

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να δούμε τι έγραφε πριν δύο χρόνια η υποψήφια δημοτική συμβούλος για τον επικεφαλής του συνδυασμού της, σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το hellasforce.com 


Μεταφέρουμε αυτολεξεί: 

«Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει και ο ίδιος τι δουλειά κάνει….ή καλύτερα εαν δεν επανεκλεγεί…τι δουλειά θα κάνει??????και πάει σε «μυστικούς δείπνους» εσυ ρε π@@@ρη….και κάποια αλλα π@@@@ρια…φερατε την Ελλάδα εδώ….αντε μου στο διαολο….
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποψήφια στον συνδυασμό του Σπηλιωτόπουλου τον «στόλιζε» με ύβρεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator