ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ - Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΛΥΓΕΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

0


Η επίσκεψη του Δημάρχου Κορινθίων στο Αγγελόκαστρο, Σοφικό και Κόρφο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν όχι μόνο πολυάριθμη αλλά και ενθουσιώδης.

Οι συμπολίτες μας με την υποδοχή που επεφύλαξαν στον Αλέξανδρο Πνευματικό, θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στο πρόσωπό του για τα πολλά και ουσιαστικά έργα που υλοποίησε. Ανάμεσα σε αυτά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το έργο της διαδικτύωσης, όπου δίνει την δυνατότητα να υδροδοτηθούν όλες οι κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας και να βγουν από το τέλμα της απομόνωσης. Η υδροδότηση όλων των νοικοκυριών του Καλλικρατικού μας Δήμου με ποιοτικό πόσιμο νερό Στυμφαλίας, είναι ένα έργο που πιστώνεται στη Δημοτική Αρχή Κορινθίων αφού είχε καταχωρήσει την εγγραφή του, στον προϋπολογισμό του Δήμου. Οι μελέτες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την ΔΕΥΑΚ, είχαν σαν αποτέλεσμα να εξοικονομήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στο Δήμος μας.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Δήμος εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τα κονδύλια της Περιφέρειας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και την πολύ καλή διαχείριση των οικονομικών του, κατόρθωσε να υλοποιήσει πάρα πολλά έργα. Μάλιστα τόνισε, ότι το ταμειακό απόθεμα του Δήμου Κορινθίων ανέρχεται σε 16.000.000€.

Με αυτό τον τρόπο η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο υλοποίησε έργα μικρά και μεγάλα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αλλά επιπλέον έχει δρομολογήσει μια σειρά από νέα για την επόμενη πενταετία. Συγκεκριμένα για την περιοχή της Σολυγείας, ενδεικτικά ανέφερε τη δημιουργία παιδικού σταθμού στο Σοφικό που θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή, την ανακατασκευή των γηπέδων του Αγγελοκάστρου και του Σοφικού με την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα και την δημιουργία γηπέδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και mini ποδοσφαίρου, στον Κόρφο. Είπε επίσης ότι ενώ την προηγούμενη δημοτική μας περίοδο, ο Δήμος ανακατασκεύασε οκτώ συνολικά γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα, την επόμενη πενταετία προγραμματίζει την ανακατασκευή ακόμη πέντε γηπέδων.

Επεσήμανε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής την επόμενη πενταετία, αποτελεί η μείωση της ανεργίας. Η μετατροπή του βιομηχανικού πάρκου στη Κόρινθο σε επιχειρηματική ζώνη, ήδη αποδίδει τους πρώτους καρπούς, και θα επιτρέψει μέσα από την δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας να πετύχουμε το στόχο μας. 

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι όποια δημοτική ή τοπική κοινότητα επισκεφθεί, έχει κάτι να πει γιατί είναι σε θέση να απαριθμήσει μια σειρά από έργα. Ότι υποσχέθηκε η Δημοτική Αρχή το έκανε πράξη Γι’ αυτό τον λόγο, κοιτώντας στα μάτια τους συνδημότες μας, ζήτησε να εμπιστευτούν άλλη μια φορά το συνδυασμό «ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και με κριτήριο τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στη κάλπη των εκλογών της 18ης Μαΐου.

Από το γραφείο τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ - Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΛΥΓΕΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator