ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0


Οι μηχανισμοί της βρωμιάς και του χαφιεδισμού, χτύπησαν και πάλι σήμερα. Μέσα από τις γνωστές χαφιεδίστικες ιστοσελίδες, προσπαθούν να πλήξουν τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό, διαδίδοντας ΨΕΥΔΕΙΣ & ΑΘΛΙΕΣ ΦΗΜΕΣ, για κρούσματα γαστρεντερίτιδας εξ' αιτίας του νερού της Κορίνθου.

Η βρωμιά αποκαλύπτεται.

Τα ελάχιστα κρούσματα γαστρεντερίτιδας έχουν ιογενή αιτία όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου. Αφορούν ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ και όχι μόνο την Κόρινθο.

Όπως μάλιστα, διαβεβαιώνουν οι αρμόδιες Αρχές, παρόμοια κρούσματα αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

Το νερό της Κορίνθου είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι χυδαίοι προβοκάτορες θα οδηγηθούν σήμερα κιόλας στη Δικαιοσύνη.

Ούτε αυτή η προβοκάτσια θα περάσει.

Πρέπει να ντρέπονται όσοι σκέφτηκαν να παίξουν τόσο άθλια με την υγεία των Κορινθίων.

Η Δημοτική Αρχή της Κορίνθου δεν θα δείξει κανένα έλεος πλέον σε όσους παίζουν τέτοια χυδαία παιχνίδια για να «ρίξουν» όπως δηλώνουν τον Δήμαρχο που έφερε το ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Από το γραφείο τύπου

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator