ΔΕΥΑ Κορίνθου: "Απόλυτα ασφαλές το νερό της Κορίνθου"

0


Το διυλιστήριο και η δεξαμενή που Πεδίου Βολής, από τα οποία υδρεύεται η πόλη μας, είναι ΠΛΗΡΩΣ ασφαλισμένα, κλειδωμένα και σε απόλυτο έλεγχο από την ΔΕΥΑΚ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κορίνθου) .

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδα είναι προ 2 ετών και αφορούν ημέρα κατά την οποία είχε σημειωθεί παραβίαση και κλοπή υλικών της ΔΕΥΑΚ. Για την κλοπή αυτή έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Το νερό της Κορίνθου ΣΗΜΕΡΑ είναι πλήρως αποστειρωμένο σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές περί πόσιμου νερού.

Ελέγχεται δε σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση η αποστείρωση του από δυο ειδικούς εξωτερικούς επιστήμονες – συνεργάτες της ΔΕΥΑΚ σε όλα τα σημεία του δικτύου.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς την ποιότητα και την υγιεινή του νερού που παρέχει η ΔΕΥΑΚ στους πολίτες της Κορίνθου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Κορίνθου Αντώνης Καραμανλής


Δείτε το δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΚ (κλικ στο έγγραφο):


Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΥΑ Κορίνθου: "Απόλυτα ασφαλές το νερό της Κορίνθου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator