Γιώργος Δέδες: «Έτσι θα δώσουμε ώθηση στην γεωργία και την κτηνοτροφία»

0


Στην Λακωνία περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου – Σε ποιες υποδομές θα στηριχτεί η ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα

Στη Λακωνία -και πιο συγκεκριμένα στα χωριά του δήμου Θεραπνών- περιόδευσε την Παρασκευή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Γιώργο Πουλοκέφαλο και περιφερειακούς συμβούλους. 

Τα στελέχη του δυναμικού ψηφοδελτίου της «Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας» στη Λακωνία μίλησαν με τους κατοίκους σε πολύ καλό κλίμα, ενώ έγιναν και τρεις ομιλίες από τον Γιώργο Δέδε. Το βασικό πρόβλημα -που αναδείχτηκε για μια ακόμα φορά σε περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη- είναι η πλήρης απουσία υποδομών στα οδικά δίκτυα και η διαχείριση των υδάτινων πόρων, δηλαδή η έλλειψη νερού για άρδευση και ύδρευση. Τα ζητήματα αυτά επιτείνουν την αγωνία των αγροτών, που πλήττονται ήδη από ανασφάλεια, λόγω των μειωμένων τιμών. 

Ο Γιώργος Δέδες αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας που αφορά τον πρωτογενή τομέα. Όπως είπε, «η ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας είναι ο πιο σύντομος δρόμος και για την ανάπτυξη της χώρας και την έξοδο από την κρίση. Γι αυτό και θα δώσουμε μεγάλη σημασία στην δημιουργια των υποδομών που είναι απαραίτητες: δηλαδή στην ορθότερη διαχείριση του υδάτινου δυναμικού, στην παροχή κινήτρων σε νέους αγρότες για να επενδύσουν σε σύγχρονες καλλιέργειες, στην επέκταση και τη διακλάδωση του αγωγού φυσικού αερίου στην Λακωνία και την Μεσσηνία…». 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης υποσχέθηκε πως οι επαφές με τους αγρότες θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές, ώστε να δοθούν μέσα από την διαβούλευση και τον συνεχή διάλογο οι καλύτερες λύσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν. 
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες: «Έτσι θα δώσουμε ώθηση στην γεωργία και την κτηνοτροφία»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator