Οι κυβερνητικοί συνεταίροι θα πέσουν στην «φάκα» που έστησαν…

0


Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι πολίτες κάθε προεκλογική περίοδο. Οι τριπλές εκλογές του Μαΐου έσπειραν τον τρόμο στους «εκτεθειμένους» της κοινής γνώμης για τα πολιτικά πεπραγμένα τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα κομματικά επιτελεία των Κυβερνώντων να επιστρατεύσουν κάθε μέσο για να «αποκρύψουν» τα κακώς κείμενα και να πείσουν τους πολίτες πως όλα βαίνουν καλώς.

Πρώτα, επιστράτευσαν το κόλπο των δημοσκοπήσεων. Δίνουν και παίρνουν οι «παραγγελίες» των δημοσκοπήσεων είτε από τα κόμματα εξουσίας, είτε από τους μεγαλοκαναλάρχες, ως «αντίδωρο» για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους από την πολιτική ηγεσία, ώστε να δημιουργηθεί στους πολίτες μια ψευδή εικόνα για το πολιτικό σκηνικό. Άλλωστε, ο κ. Πάγκαλος, ο κ. «μαζί τα φάγαμε» παραδέχτηκε με περισσή θρασυδειλία ότι το πάλαι ποτέ κραταιό και διαπλεκόμενο ΠΑΣΟΚ «τάιζε» όλα αυτά τα χρόνια τους δημοσκόπους. Ωστόσο, τις «γκαιμπελικές» μεθόδους, όπως αυτή των δημοσκοπήσεων, τις ανέτρεψε το εκλογικό σώμα την προηγούμενη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, «ξεγυμνώνοντας» όσους προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την κοινωνία.

Και αφού δεν απέδωσε καρπούς το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων, αντίθετα ενέτεινε το δυσάρεστο κλίμα μετά το «ξεγύμνωμα» του δημοσκοπικού φιάσκου, οι Κυβερνώντες αποφάσισαν να ακολουθήσουν την πεπατημένη των εκβιαστικών διλλημάτων, των απειλών ή ακόμα και των ψεύτικων υποσχέσεων. Ο κ.Σαμαράς και ο κ.Βενιζέλος, με πρόσχημα την αποσταθεροποίηση της χώρας, τρομοκρατούν για ακόμα μια φορά τους πολίτες ενόψει των Ευρωεκλογών, προσπαθώντας απεγνωσμένα να προστατεύσουν τις κυβερνητικές τους καρέκλες που τρίζουν. 

Ας μην γελιόμαστε, η σταθεροποίηση της χώρας δεν διασφαλίζεται με ανεργία που ξεπερνά το 27 %, με μισθούς φτωχοποίησης, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, με πολιτική αναλγησία, με ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας και με κοινωνική εξαθλίωση!

Όσο και να προσπαθούν οι Κυβερνώντες να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης και διχασμού στην κοινωνία μέσω προπαγανδιστικών τακτικών, οι πολίτες δεν πείθονται και το απέδειξαν. Όσα «τυράκια» και αν ρίχνουν στην προεκλογική μάχη, οι πολίτες δεν θα πιαστούν στην μετεκλογική «φάκα»! 

Η απάντηση στον προεκλογικό εκφοβισμό της Κυβέρνησης θα δοθεί δημοκρατικά από την κοινωνία την ερχόμενη Κυριακή των Εκλογών!

Με εκτίμηση,
Γιώργος Δρακούλης
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι κυβερνητικοί συνεταίροι θα πέσουν στην «φάκα» που έστησαν…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator