Νιώθω περήφανος για τη "Συμπολιτεία"

0


Χθες, ο σύλλογος επαγγελματιών του Δήμου, "Αριστοναύτες", έδωσε μία μοναδική ευκαιρία στους υποψήφιους Δημάρχους να βρεθούν ταυτόχρονα στο ίδιο έδρανο και να καταθέσουν τις απόψεις τους. 

Να κάνουν διάλογο και να αντιμετωπίσουν τον αντίλογο. Να παρουσιάσουν το όραμά τους για τον τόπο και να εκθέσουν το πλάνο τους για καυτά ζητήματα, όπως είναι ο παραλιακός… 

Ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και δεν κρύφτηκε πίσω από αστείες δικαιολογίες τύπου "βεβαρημένο πρόγραμμα" και άλλα πολλά, ήταν ο επικεφαλής της "Συμπολιτείας", Ανδρέας Ζάρρος. 

Ο ηγέτης του συνδυασμού που συμμετέχω έδωσε απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του συλλόγου. 
Πήρε ξεκάθαρες θέσεις και εξέθεσε το πρόγραμμά του, δίχως υπεκφυγές και προεκλογικά μισόλογα. 

Μίλησε για το πώς θα χειριστεί το ζήτημα της παραλιακής ζώνης, γνωστοποίησε το σχέδιό του για τις αποθήκες Φραντζή και αναφέρθηκε στον τρόπο που όλοι ενωμένοι θα καταφέρουμε να ξαναβάλουμε το Ξυλόκαστρο στον τουριστικό χάρτη. 

Ως υποψήφιος με την "Συμπολιτεία" νιώθω υπερήφανος για όλα τα παραπάνω. Συμμετέχω σε μια παράταξη που δεν κρύβεται και δεν χαράζει πολιτική στρατηγική με απώτερο σκοπό την ψηφοθηρία. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις μια ΟΜΑΔΑ ανθρώπων και τον επικεφαλής τους που δεν φοβούνται τον αντίλογο, κι αυτό διότι έχουν λόγο! 

Όσο για τις αντίπαλες παρατάξεις στο πρώτο κρίσιμο "ραντεβού" προτίμησαν να απέχουν. 
Το μόνο που εύχομαι είναι να μην κάνουν το ίδιο και τον Σεπτέμβρη... 

Κώστας Τσούγκος 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νιώθω περήφανος για τη "Συμπολιτεία""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator