Ο Σύλλογος Επαγγελματιών ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ για την Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

0



Ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ:

"Ο υποψήφιος δήμαρχος με την Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ανδρέας Ζάρρος, έδωσε το παρών στην σημερινή συζήτηση του Συλλόγου επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης & αναψυχής "ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ " που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο νεότητας Ξυλοκάστρου. Άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους επαγγελματίες της πόλης μας και δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς του Δήμου μας στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης της, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι θα ενεργοποιήσει τα γραφεία αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης με υπεύθυνους αντιδημάρχους. Σχολιάσθηκε δυσμενώς η απουσία των υπόλοιπων υποψηφίων δημάρχων που αν και είχαν προσκληθεί έγκαιρα και είχαν δηλώσει πως θα παραστούν, δεν προσήλθαν στην συγκέντρωση"
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σύλλογος Επαγγελματιών ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ για την Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator