ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΗ: "18η ΜΑΙΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ! ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"

0


Από την ΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, 
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κορινθίας με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Φίλες και Φίλοι,

Καλούμαστε στις 18 Μαΐου, με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να δώσουμε το στίγμα και να θέσουμε τις βάσεις για μια Πελοπόννησο και μια Κορινθία στο κέντρο και όχι στο περιθώριο που βρίσκεται μέχρι σήμερα. Είμαστε η πύλη του Μοριά και μας έχουν καταντήσει τον φτωχό συγγενή, που χορταίνει από τις υποσχέσεις και τις αερολογίες των κατ’ επάγγελμα πολιτικών, οι οποίοι δείχνουν με στυγνή αδιαφορία τις προθέσεις τους. 

Καιρός να δώσουμε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα στο παρελθόν της διαφθοράς, της αδιαφάνειας και της ιδιοτέλειας.

Ήρθε η ώρα οι παλαιοκομματικές τεχνικές να ξεπεραστούν μέσω της συνεργασίας ανθρώπων που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά θα έχουν ένα κοινό όραμα και στόχο.

Ήρθε η ώρα η Αποκεντρωτική Περιφερειακή Διοίκηση να φτάσει στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ήρθε η ώρα η ανάπτυξη να γίνει πράξη με την επέκταση των δομών, με την επιμέλεια και την οργάνωση ενός δυναμικού συστήματος αντιμετώπισης των προκλήσεων και των μεγάλων απαιτήσεων του καιρού μας.

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τις βάσεις μιας προοδευτικής εξέλιξης, στηριζόμενοι στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, στον τουρισμό, στην γενικότερη προώθηση των ανθρώπων και των προϊόντων μας.

Ήρθε η ώρα να στεριώσουμε τους άξονες της μελλοντικής πορείας με την συμμετοχή όλων μας, στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο του μέλλοντος.

Ήρθε η ώρα να πετάξουμε αυτούς που μας βαραίνουν και να ενώσουμε τις ιδέες μας, ενισχύοντας τα θεσμικά πλαίσια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον τόπο μας.

Ήρθε η ώρα να περάσουμε μπροστά και θα το κάνουμε.

Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε αυτά που έπρεπε να είχαν ήδη δοθεί.

Ήρθε η ώρα της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΗ
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία-Πράξη Ανάπτυξης του Γιώργου Δέδε
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΗ: "18η ΜΑΙΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ! ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator