Η Oceanic Security ζητά προσωπικό ασφαλείας (Security) στις περιοχές Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Διμηνιό, Λυγιά

0Η Oceanic Security επιθυμεί να καλύψει με προσωπικό ασφαλείας (Security) τις περιοχές Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Διμηνιό, Λυγιά. Απαραίτητη προϋπόθεση η άδεια προσωπικού ασφαλείας και οι θέσεις είναι οι εξής:

- 3 άτομα από 18-25 ετών

- 2 άτομα από 25-55 ετών .

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2610454327, 2610526604 και 6985887060 κα Μαρία.
Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Oceanic Security ζητά προσωπικό ασφαλείας (Security) στις περιοχές Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Διμηνιό, Λυγιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator