Ο Τατούλης λαγός του Δέδε ;;;

0



Οι πληροφορίες μας λένε πως τελικά το άρθρο του πανελληνίως άγνωστου δημοσιογράφου ήταν μπλόφα. Τίνος; Ε, αυτό θα το βρείτε εσείς διαβάζοντας parakato και paraλίγο
Αυτό που ξεχύθηκε μέσα από τα παράθυρα και τα κάγκελα της Περιφέρειας είναι ο θυμός του Πέτρου Τατούλη διότι ο πραγματικός λαγός είναι εκείνος. 
Ο Πέτρος δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο λαγό πλην του εαυτού του. Και μάλιστα λαγό του Δέδε. 
Γι’ αυτό το λόγο επέμενε τόσο πολύ και έδωσε τόση δημοσιότητα στις παραιτήσεις των "ανταρτών" ώστε να γίνουν γνωστοί στο πανελλήνιο. Αυτοί που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. 
Με τον τρόπο αυτό ανέβασε το ποσοστό του Δέδε σε διψήφιο νούμερο. Για τον ίδιο λόγο καθυστερεί να βρει αντιπεριφερειάρχη και όλο αλλάζει γνώμη, μια τη βουλευτίνα, μια τον Πελοπίδα, μια το δικηγόρο και απόφαση δεν παίρνει. Να δείτε που θα έρθει το Πάσχα και δεν θα έχει αποφασίσει. 
Ο λόγος είναι απλός: 
Ο Πέτρος οδεύει για την Κομισιόν , θα γίνει επίτροπος ή στη θέση της Δαμανάκη ή κάτι άλλο. 
Και όλο το τσούρμο που μαζεύτηκε χτες στην Τρίπολη, θα πάει γονατιστό στο Δέδε. 
Ο Πέτρος είναι όλο εκπλήξεις αλλά και εμείς γατόνια, ακούτε δημοσιογράφοι του;
Αυτά δεν σας τα είπε γιατί δεν κρατάτε μυστικά την ώρα που πρέπει, σπαζοκοιλιές.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ...

Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τατούλης λαγός του Δέδε ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator