Μπαίνει εισαγγελέας στο ΠΑΣΟΚ - Έρευνα για τη «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του κόμματος

0


Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έρχονται ξανά στο προσκήνιο και αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας, έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως Πρωτοδικών. 

Η έρευνα θα επικεντρωθεί στην περίοδο 2007-2010, διάστημα κατά το οποίο διαπιστώθηκαν οι πιο σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών». Μέχρι και σήμερα το σχετικό πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στις δικαστικές αρχές, παρότι έχει κάνει δύο φορές επώνυμη έγγραφη αναφορά-καταγγελία στη Δικαιοσύνη ο νόμιμος ελεγκτής- ορκωτός λογιστής. 

Το ζητούμενο της προκαταρκτικής εξέτασης είναι η διακρίβωση της τυχόν διάπραξης του κακουργήματος της υπεξαίρεσης και ο φορολογικός έλεγχος.

http://www.iefimerida.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαίνει εισαγγελέας στο ΠΑΣΟΚ - Έρευνα για τη «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του κόμματος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator