Το σπρώχνει ο Καρεμπέ - Χοντρό "χουνέρι" στον ΠΑΟΚ ετοιμάζει η Ουέφα

0


Χοντρό "χουνέρι" στον ΠΑΟΚ ετοιμάζει η Ουέφα. Σύμφωνα με το, συνήθως, καλά πληροφορημένο "Φίμωτρο", η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αναμένεται να τιμωρήσει αυστηρά τον ΠΑΟΚ για την μπανάνα που πέταξε ένας ανόητος στον Σαλίνο.

Ο ΠΑΟΚ είναι διπλά άτυχος, διότι το αντιρατσιστικό κίνημα είναι σε έξαρση τις τελευταίες μέρες με αφορμή την μπανάνα στον Ντάνι Άλβες.

Το θέμα, λέγεται ότι, προωθείται από τον Κριστιάν Καρεμπέ που έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στην Ευρώπη και ιδιαίτερα με τον συμπατριώτη του, πρόεδρο της Ουέφα, Μισέλ Πλατινί.

Στα μείον του ΠΑΟΚ είναι, ασφαλώς, και το γεγονός ότι προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και "δεν έβαλε στήθια μπροστά" (όπως έκανε η Βιγιαρεάλ), αφήνοντας στο σκοτάδι τις έρευνες για τον ΠΑΟΚτζή οπαδό.
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το σπρώχνει ο Καρεμπέ - Χοντρό "χουνέρι" στον ΠΑΟΚ ετοιμάζει η Ουέφα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator