ΚΛΑΙΜΕ... Η Ντίνα Καλλιμάνη Κοτσώνη και ...ο Διονύσιος Σολωμός !!!

0


Τελικά και η κα. Ντίνα Κοτσώνη-Καλλιμάνη ανακοίνωσε ότι σταματά την προσπάθεια της να φτιάξει συνδυασμό στον δήμο Λουτρακίου.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Η φιλοδοξία να υπηρετήσεις τον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες είναι ιερή…

Η πραγματοποίηση της όμως δεν είναι ποτέ υπόθεση ενός ανθρώπου. Είναι υπόθεση ομάδας αποφασισμένων ικανών ανθρώπων, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της κοινωνίας.

Φοβούμαι ότι στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δεν έχει γίνει αντιληπτή από τους πολίτες η επικινδυνότητα της κατάστασης. Ο Δήμος δυστυχώς βρίσκεται σε διάλυση. Από τη στιγμή που αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ εκφράζοντας την φιλοδοξία να εκλεγώ Δήμαρχος προσπάθησα να εξηγήσω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει, είναι η οικονομική διάσωση ενός πρώην πλούσιου Δήμου.

Από την γενικότερη οικονομική κρίση που βίωσε και βιώνει η Ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια, πρέπει όλοι να έχουμε καταλάβει ότι την κρίση τελικά την πληρώνουν οι πολίτες. Άρα αν συμβεί οικονομική κατάρρευση του Δήμου, οι δημότες θα την πληρώσουν.

Αντί να επικεντρωθούμε σε αυτή τη συζήτηση, το πώς θα σώσουμε τον Δήμο, συνεχίζουμε αμέριμνα να συζητούμε όπως τον παλιό καλό καιρό. Οι παλιές παρέες που διαχειρίστηκαν τα συμφέροντα του Δήμου και τον οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση απτόητες διαγκωνίζονται και πάλι για τα λάφυρα της εξουσίας.

Κάλεσα όσους εκτιμώ, παλιούς και νέους να συμπαραταχθούν μαζί μου, για να δουλέψουμε με αυταπάρνηση για τον τόπο μας. Ορισμένοι ανταποκρίθηκαν θετικά και τους ευχαριστώ, άλλοι αποστασιοποιήθηκαν και άλλοι αρνήθηκαν ευγενικά.

Εκείνο που είναι απογοητευτικό είναι η άρνηση συμμετοχής με το αιτιολογικό των προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων.

Είναι νομίζω φυσιολογική η απορία μου. Όλοι κατακρίνουν τους πολιτικούς για τα πεπραγμένα τους. Όταν όμως καλούνται οι ίδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εκλεγούν για να παίρνουν αυτοί τις αποφάσεις, αρνούνται.

Δυστυχώς σήμερα κάνουμε γενικώς αγανακτισμένη κριτική, αλλά δεν τολμούμε να κάνουμε θυσίες για το κοινό συμφέρον.

Είναι αυτονόητο ότι αν δεν έχει ωριμάσει ένα κίνημα ανανέωσης που θα μας οδηγήσει στην άλλη μέρα, κανείς δεν έχει τη διάθεση να παριστάνει τον Δον Κιχώτη.

Αν η κοινωνία δεν βλέπει τους κινδύνους του τέλματος και την ανάγκη να βγούμε από αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτε παραπάνω.

Ας δοκιμάσει για άλλη μία φορά τους δοκιμασμένους.

«Αν η πατρίδα σου δε θέλεις να σπαράζει (………………)

Κάμε σ’ αυτήν να βγει κάποιος που να σου μοιάζει.»
ΔΙΟΝ. ΣΟΛΩΜΟΣ
ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ – ΚΟΤΣΩΝΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΛΑΙΜΕ... Η Ντίνα Καλλιμάνη Κοτσώνη και ...ο Διονύσιος Σολωμός !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator