RALLY ACROPOLIS 2014: Ο τεχνικός έλεγχος στο Ι.ΚΤΕΟ Κορινθίας ΑUTOVISION με τον φακό του parakato.gr (video)

0



Ο τεχνικός έλεγχος του Ράλι Ακρόπολις, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ι.ΚΤΕΟ Κορινθίας ΑUTOVISION…
Τα πληρώματα ολοκλήρωσαν χτες τις αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών με τους περισσότερους οδηγούς να εστιάζουν την προσοχή τους στις χωμάτινες της Κυριακής.
Το parakato παρακολούθησε από κοντά τη σημερινή διαδικασία και σας μεταφέρει το κλίμα.

Την Κυριακή θα βρισκόμαστε από το πρωί στην υπερειδική της Κορίνθου όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του αυτοκινήτου. 

Εντύπωση προκαλεί η πλήρης αδιαφορία τοπικών φορέων για το άθλημα αφού δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα που να αφορά τον αγώνα ούτε έχει γίνει η παραμικρή διαφήμιση ή έστω ενημέρωση από κανέναν τοπικό φορέα. 

Για να καταλάβετε τι εννοούμε σας λέμε πώς συναντήσαμε επιχειρηματίες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου με επιχείρηση λίγα μόλις μέτρα από την υπερειδική και δεν ήξεραν το παραμικρό για τον Κυριακάτικο αγώνα...!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΡΟΔΑΚΙ" ΤΟΥ MOUSE ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.



















































Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "RALLY ACROPOLIS 2014: Ο τεχνικός έλεγχος στο Ι.ΚΤΕΟ Κορινθίας ΑUTOVISION με τον φακό του parakato.gr (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator