Έρχεται το κόμμα “Κελιά”

0


Έντρομοι, επαγγελματίες πολιτικοί της χώρας, από τα δεξιά έως και τα αριστερά του κέντρου, σπεύδουν να ιδρύσουν το νέο κόμμα που θα καλύψει τις πολιτικές τους ανησυχίες. Η πρωτοβουλία θα λέγεται “Κίνηση των 58″, και δεν έχει καμία σχέση με την κίνηση που ονομάστηκε “Πρωτοβουλία των 58″. Από τις διαβουλεύσεις που θα γίνουν κατά την κίνηση της πρωτοβουλίας, θα προκύψει ένα κίνημα που με τη σειρά του θα δώσει πρωτοβουλία στο κόμμα “Κελιά”.

Οι υποψήφιοι προέβησαν σε αυτή την κίνηση, όχι μόνο γιατί φοβούνται πως τώρα που θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μάθει όλος ο κόσμος τις αμαρτίες τους, αλλά γιατί βλέπουν και πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν θα διστάσουν να τους βγάλουν στον τάκο, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Αυτό το χέρια είναι καθαρά”. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που έχουν συρθεί μέχρι στιγμής στη Δικαιοσύνη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά είναι πάνω από 58 ετών.

Επί της παρούσης η “Κίνηση” βρίσκεται σε αναζήτηση στελεχών που θα δώσουν πνοή στο όραμά της. Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη αρκετές κινήσεις, ωστόσο αυτός είναι και ο λόγος που οι εμπνευστές δεν χάνουν την πίστη στο εγχείρημά τους.

Κεντρικό τους μήνυμα είναι πως δεν έχει νόημα να γίνονται κινήσεις με σκοπό την αποφυγή της φυλακής για τα επίδοξα στελέχη. Υπογραμμίζουν πως θα πρέπει η κίνηση των 58 να δώσει αγώνα για καλύτερες συνθήκες κράτησης στη φυλακή, καθώς την φυλακή δεν θα την αποφύγουν με τίποτα.

Το τελευταίο επιχείρημα είναι μάλιστα τέτοιο, που μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει πείσει αρκετές καραβάνες του πολιτικού συστήματος να κινητοποιηθούν και να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά την κάθοδό τους στα “Κελιά”.

Οι διαρροές για τα πρόσωπα που βολιδοσκοπούνται γίνονται με το σταγονόμετρο, με τα πρόσωπα ενός αρχιερέα, ενός νομά κι ενός δωμά να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Εξάλλου, συζητήσεις γίνονται και με πρόσωπα που βρίσκονται στη φυλακή κατόπιν προσωπικών επιθέσεων που στόχο είχαν να τους βλάψουν πολιτικά. Έτσι η κίνηση σκέφτεται να την βγεί και στη Χρυσή Αυγή, καθώς δεν θα είναι η μόνη οργάνωση με στελέχη στη φυλακή.

Οι πύλες του κόμματος είναι ανοικτές για όλους όσοι είναι άνω των πενηνταοκτώ ετών. Ωστόσο, στο κόμμα δεν θα προσχωρήσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αφού παρόλο που είναι πάνω από 58, είναι και πάνω από τα εξηνταοκτώ, τα εβδομηνταοκτώ και τα ογδονταοκτώ. Συνεπώς βρίσκεται σε άλλο target group, όπου λόγω ηλικίας είναι δύσκολη η οποιαδήποτε “Κίνηση”.

Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έρχεται το κόμμα “Κελιά”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator