Ντίνα Κοτσώνη - Από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Δήμο Λουτρακίου...!!!

1



Έχει αναρωτηθεί κάποιος για το τι σχέση μπορεί να έχει η σύζυγος του πρώην βουλευτή "παραταξιάρχη" και κομματικού κομισάριου του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία Θόδωρου Κοτσώνη με την τοπική αυτοδιοίκηση;;;

ΚΑΜΙΑ είναι η δική μας απάντηση στο ερώτημα.

Από χθες που "έσκασε" η είδηση από Κορινθιακές ιστοσελίδες διαβάζουμε ότι η άλλοτε κραταιά Ντίνα είναι αποφασισμένη ..."να σπάσει αυγά" για ..."να δώσει νέα προοπτική στον τόπο". 

Αυτό υποθέτουμε σημαίνει ότι το "μαγαζί" ξαναστήνεται από την αρχή και σύντομα θα δούμε και επιγραφή "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".

Η κυρία Ντίνα είναι γνωστή άλλωστε για τις ανησυχίες της περί τα αυτοδιοικητικά όσο και για το όραμά της για τους εργαζόμενους πολίτες του δήμου Λουτρακίου. Το αποδεικνύει η κρατικοδίαιτη ιστορία της εδώ και πολλά χρόνια.

Κατάλαβε επίσης ότι είναι καιρός να σταματήσει να ξεκοκαλίζει τη σύνταξη και ότι ήρθε επιτέλους ο καιρός μετά από χρόνια να αποκτήσει ένα επί πλέον σίγουρο εισόδημα.

Πληροφορίες λένε ότι σιδηρά Ντίνα θα ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία από το διαμέρισμά της οικογένειας στα πολυτελή περίχωρα του Μπάκιγχαμ και από εκεί θα παραδίδει μαθήματα πολιτισμού, οικονομίας και δημοκρατίας φυσικά στους κατοίκους της Περαχώρας και των Αγίων Θεοδώρων.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντίνα Κοτσώνη - Από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Δήμο Λουτρακίου...!!!"
Ανώνυμος είπε...

ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ


27 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:14 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator