Αποκλειστικό: Οι κινήσεις Ναταλίας Γερμανού και Ανίτας Πάνια μετά το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη

0


Του Ειδικού Συνεργάτη

Επείγουσες συσκέψεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κομματικά επιτελεία καθώς και τους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να κατεβεί με τους "Πρωταγωνιστές" στις ευρωεκλογές.

Αν και το όνομα του κόμματος δεν έχει αποσαφηνιστεί, καθώς ο ιδρυτής του φέρεται να αμφιταλαντεύεται μεταξύ των "ΠρωτΕΓΩνιστές" (με σύμβολο το σακίδιο και αντί ζιβάγκο, γαλότσες) και "Εγώ Ο Σταύρος", "Κάμερα Σε Κοντινό Στο Τούτο Μου", ωστόσο ρίγη έχουν προκαλέσει οι προθέσεις του.

"Είμαστε προβληματισμένοι" λέει στο theblob.gr ο Δ. Καρύδης, γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ. "Μέχρι σήμερα είχαμε το φαινόμενο δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες να κατεβαίνουν με κόμματα, φοβόμαστε ότι τώρα οι πολιτικοί θα πηγαίνουν σε κόμματα δημοσιογράφων και τότε τι θα κάνουμε εμείς; Κλέφτες θα γίνουμε;".

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου ανέφεραν πως στο άκουσμα της είδησης ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Γιώργος Μουρούτης έσπασαν από την έκπληξη δύο σετ τσαγιού πορσελάνης με αποτέλεσμα να βγει ο Αντώνης Σαμαράς από το γραφείο του φωνάζοντας "θα μου το σπάσετε το μαγαζί κωλόπαιδα γρήγορα στα γραφεία σας".

Τηλεφώνημα από την Ντόρα Μπακογιάννη δέχθηκε η Ναταλία Γερμανού, η οποία φέρεται να έχει σκέψεις για τη δημιουργία της "Πρωτοβουλίας των 18 και κάτω". Άγνωστο παραμένει το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Από τη ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός έχει συνομιλήσει με την Ανίτα Πάνια που προωθεί τον Κάτμαν για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Ψαριανός μαζί με 4 από την "Πρωτοβουλία του 58" θα στηρίξουν την ριζοσπαστική πρόταση της τηλεπαρουσιάστριας σε μια προσπάθεια απεγκλωβισμού της χώρας από το μνημόνιο και τον φαύλο κύκλο της ύφεσης προκειμένου να προχωρήσει η ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς.

Μεγαλύτερη είναι η αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να επιθυμεί την προσχώρηση του κόμματος στο Κίνημα του Κώστα Θωμαϊδη με τίτλο "Δεν Εδωσαν Αράουτ Στον ΠΑΟ, Αποκαλύψεις Στη Δίκη", ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φέρεται να φλερτάρει με το κόμμα του Γιάννη Πρετεντέρη "Αννα νΤροπή", στο οποίο μετέχουν και μοναχοί του Αγίου Ορους. Ωστόσο, ο Παναγιώτης Σκουρλέτης εθεάθη το βράδυ της Δευτέρας σε καφέ των δυτικών προαστίων να συνομιλεί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τον οποίο έχει ήδη βολιδοσκοπήσει και ο Βύρων Πολύδωρας.

Για να δείτε φωτογραφίες από τον καφέ που ήπιε ο Π. Σκουρλέτης με τον Κ. Μπογδάνο πατήστε εδώ

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκλειστικό: Οι κινήσεις Ναταλίας Γερμανού και Ανίτας Πάνια μετά το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator