Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στο Καρναβάλι Λουτρακίου

0


Στο Λουτράκι, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τελετή Έναρξης του φετινού καρναβαλιού. 

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή ( με την σειρά που εμφανίστηκαν ) των Φιλαρμονικών Περαχώρας, Κορίνθου και Λουτρακίου, οι οποίες για πρώτη φορά, μέσα από μια διαφορετική παρουσία, έπαιξαν για τον κόσμο αποκριάτικες μελωδίες - και όχι μόνο - δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό ύφος στην τελετή έναρξης. 

Παράλληλα, οι Μαζορέτες του Λουτρακίου, με τα εκπληκτικά χορευτικά τους, μάγεψαν τον κόσμο που παρευρέθηκε. 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κορίνθουπου αποτελούν μέλη των Φιλαρμονικών αλλά και των υπολοίπων μελών των Φιλαρμονικών και στους Μαέστρους, κκ Κωνσταντίνο Ρίζο (Περαχώρα), Γλυκερία Μωραϊτάκη (Κόρινθο) και Πελοπίδα Μαυρόπουλο (Λουτράκι) αλλά και στην χορογράφο των Μαζορετών κα Άννα Ισούφη, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Φεβρουαρίου 26, 2014
Σχολιάστε εδώ με τον Facebook λογαριασμό σας και επιλέξτε αν θα εμφανιστεί στο προφίλ σας


0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στο Καρναβάλι Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση.
Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως.
Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator