Μια σπουδαία ημέρα για την Κόρινθο η τιμή ...στη Μάγια !!!

0



Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, τιμήθηκε στη Κόρινθο, το Σάββατο το πρωί στις 15 Φεβρουαρίου του 2014, η Μάγια Φουριώτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, οι Βουλευτές του Νομού μας κ. κ. Ταγαράς και Κόλλιας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Νικολόπουλος, ο έγκριτος δικηγόρος κ. Παύλος Μάρκελλος, δικαστές, νομικοί, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί συμπολίτες μας.

Στη σπουδαία αυτή συνάντηση, πήραν τον λόγο και μίλησαν για την πορεία και το έργο της Μάγιας, ο Υπουργός κ. Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Νικολόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου κ. Καρπούζης, ο κ. Μάρκελλος και ο Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων αφού καλωσόρισε στη Κόρινθο τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, χαρακτήρισε τη Μάγια, «ένα άξιο τέκνο», όπως είπε, «της Κορινθιακής γης». Υπογράμμισε την σεμνότητα του χαρακτήρα της και εκθείασε τον άνθρωπο που στη καθημερινότητα της, απολαμβάνει του σεβασμού και της αποδοχής του κόσμου.

Επεσήμανε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Πνευματικός, τη σπουδαιότητα λειτουργίας του "Υπάρχει Λόγοςκαι πρότεινε την αναβάθμισή του, με σκοπό την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του στα οικονομικά θέματα, που αφορούν στο δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση. Μίλησε για μια νέα θεσμική αλλαγή που θα επιφέρει παράλληλα και μια ποιοτική αλλαγή.

Τόνισε την άριστη συνεργασία της Μάγιας με την Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων και την συνεχάρη τόσο για την βράβευσή της, όσο και για το επαγγελματικό και προσωπικό της ήθος.

Ανέφερε ότι θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το τιμώμενο πρόσωπο, μια  άξια Κορίνθια, που με τις αναρτήσεις της  βοηθά στη κατεύθυνση μιας μεγαλύτερης διαφάνειας στην αυτοδιοίκηση και στο δημόσιο Τομέα.

Κλείνοντας ο Αλέξανδρος Πνευματικός είπε ότι ο Δήμος μας έπραξε το αυτονόητο, βραβεύοντας έναν άνθρωπο που με τη διαδρομή της τιμά τη Κόρινθο και τη χώρα !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ !!!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια σπουδαία ημέρα για την Κόρινθο η τιμή ...στη Μάγια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator