Άνω-κάτω η Νέα Δημοκρατία - Χαμός στη Συγγρού με το ενδεχόμενο στήριξης Τατούλη στην Πελοπόννησο !!!

0


Γιατί οι φωνές των μελών της Επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ακούστηκαν μέχρι τον «Διογένη».

Διχασμένη εμφανίζεται η Επιτροπή που έχει συστήσει η Συγγρού για την επιλογή των κατάλληλων προσώπων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων, τα οποία θα στηριχθούν από το κόμμα στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, εμφανίζεται στην Πελοπόννησο, καθώς πρόκειται για ένα πάλαι ποτέ «γαλάζιο» προπύργιο, που όμως στην αναμέτρηση του 2010 παραβιάστηκε πανηγυρικά.

Συγκεκριμένα, υφίσταται έντονη διχογνωμία μεταξύ των στελεχών της Επιτροπής για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές κάλπες αναφορικά με το αν η ΝΔ θα πρέπει να κατεβάσει ισχυρή κομματική υποψηφιότητα, ή αν θα ήταν σώφρον να στηριχθεί διακριτικά ο Πέτρος Τατούλης.

Από την μια, ο επικεφαλής Δημήτρης Καλογερόπουλος, αλλά και ο Μανώλης Αγγελάκας εμφανίζονται θετικοί με το δεύτερο σενάριο, θεωρώντας πως πρόκειται για την πλέον ρεαλιστική λύση. Στον αντίποδα, o καραμανλικής προέλευσης, Λευτέρης Ζαγορίτης δηλώνει κάθετα αντίθετος με την προοπτική αυτή. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επίσης καραμανλικός Μενέλαος Δασκαλάκης, ενώ διστακτικός εμφανίζεται και ο αναπληρωτής γραμματέας, Κώστας Ζωντανός.

Μάλιστα, σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής στο «γαλάζιο» στρατηγείο, οι διαφωνίες ήταν τόσο έντονες, που οι φωνές των στελεχών ακούγονταν μέχρι τον... Διογένη! Τι να σου κάνει κι ο Παπαμιμίκος που τρέχει και δεν φτάνει να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα!

parapolitika.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άνω-κάτω η Νέα Δημοκρατία - Χαμός στη Συγγρού με το ενδεχόμενο στήριξης Τατούλη στην Πελοπόννησο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator