Τα "παλάτια" του Κ. Γριβέα που καταζητείται για το σκάνδαλο του Τ.Τ - ΦΩΤΟ

0


Πανάκριβα "παλάτια" σε Ελλάδα και εξωτερικό στη "συλλογή" του Κυριάκου Γριβέα, ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών στο σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου...

Σημειώνεται ότι το ζεύγος Γριβέα - Βάτσικα συνεχίζει να παραμένει άφαντο και να καταζητείται ενώ η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" αναφέρει πως η ΕΛΑΣ έχει χαρτογραφήσει τη διαδρομή τους και παρακολουθεί στενά τις κινήσεις τους χωρίς να χάνει ούτε για ένα λεπτό το στίγμα τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως η περιουσία που απέκτησε ο Κυριάκος Γριβεάς και οι επενδύσεις - μαμούθ σε ακίνητα του εξωτερικού οι οποίες μάλιστα κορυφώθηκαν εν μέσω κρίσης, την περίοδο του 2012.

Η πρώτη αγορά όπως αναφέρει η εφημερίδα έγινε τον Ιούνιο του 2005, στο κέντρο των ευρωπαϊκών αποφάσεων, στις Βρυξέλλες. Με τη σύζυγό του απέκτησαν διαμέρισμα 240 τ.μ. 


Το διαμέρισμα 2ου ορόφου 240τ.μ στο κέντρο των Βρυξελλών - ΦΩΤΟ από ΕΘΝΟΣ

Ακριβώς ένα χρόνο μετά αγόρασε εξοχικό στη Μεζέβ στις γαλλικές Άλπεις. Πρόκειται για σαλέ 180 τ.μ καλά "κρυμμένο" σε οικόπεδο σε οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων! 



Το σαλέ 180 τ.μ στις γαλλικές Άλπεις - ΦΩΤΟ από ΕΘΝΟΣ

Το 2011 ξεκίνησε τον προγραμματισμό για μόνιμη εγκατάσταση στο Λονδίνο όπου μετέφερε και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Έτσι το 2012 αγόρασε όχι ένα αλλά δυο ακίνητα στη βρετανική πρωτεύουσα. Ένα για σπίτι στο Σίτι κι ένα για γραφεία στο Μπρεντφορντ, στην όχθη του Τάμεση. 


Γραφεία στο Great West House στο Μπρεντφορντ του Λονδίνου - ΦΩΤΟ από ΕΘΝΟΣ


Το διαμέρισμα στο πανάκριβο Σίτι του Λονδίνου - ΦΩΤΟ από ΕΘΝΟΣ

Και να σκεφτεί κανείς πως η πρώτη του εταιρεία έδρευε σε διαμέρισμα 100 τ.μ στο Μαρούσι το οποίο μάλιστα ήταν με ενοίκιο! Και τώρα όλα αυτά τα πανάκριβα και πολυτελή ακίνητα τα οποία κατέχει από κοινού με τη σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα, είναι όλα ιδιόκτητα! 

Η θητεία του στην ΟΝΝΕΔ του άνοιξε πόρτες όμως δε δίστασε να προχωρήσει σε δουλειές με το Τ.Τ επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μιας όπως λένε ανθρωποι που τον γνωρίζουν, πιστεύει πως το χρήμα δεν έχει χρώμα.

Η αληθεια είναι όμως πως αν προσπαθήσει κανείς να μετρήσει τα ακίνητα του ζεύγους Γριβέα θα χάσει το ...λογαρασμό!

Εκτός από τα πολυτελή ακίνητα στο εξωτερικό, η λίστα με τα ακίνητα του ζεύγους στην Ελλάδα φτάνει τα 15 συν ακόμη δυο μέσω της εταιρείας που είχαν συστήσει. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι η πολυτελή κατοικία τους στην Παλαιά Πεντέλη, 316 τ.μ σε οικόπεδο 1.176 τ.μ και το "πυργόσπιτο" στο Οίτυλο Λακωνίας με εξωτερική πισίνα "ολυμπιακών διαστάσεων" αλλά και εσωτερική θερμαινόμενη! Το συγκεκριμένο μάλιστα σπίτι έχει φιλοξενήσει γνωστούς πολιτικούς και άλλους επώνυμους... Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΕΘΝΟΣ, η αγάπη του ζεύγους στα πετρόκτιστα είναι εμφανής!




Το ησυχαστήριο στα μέρη του Λιάπη

Ξεχωριστής ομορφιάς αλλά και μεγάλης αξίας είναι και το ακίνητο στον οικισμό Βουτύρο Ευρυτανίας, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Μεγάλο Χωριό όπου βρίσκεται το σαλέ του Λιάπη. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στο οικόπεδο υπάρχουν δυο σπίτια, ένα βασικό κι ένα βοηθητικό. 


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα "παλάτια" του Κ. Γριβέα που καταζητείται για το σκάνδαλο του Τ.Τ - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator