Όταν η σύζυγος του Τσουκαλά καλούσε γυναίκες στο... ΠΑΣΟΚ! (VIDEO)

0


Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας

Πολύ μελάνι χύθηκε και ακόμα περισσότερα πλήκτρα πατήθηκαν για το ζήτημα του εφάπαξ και της δήλωσης πόθεν έσχες του Δημήτρη Τσουκαλά. Στην αντιπαράθεση πήρε μέρος και η γυναίκα του κατηγορώντας τόσο τη ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας την αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή όμως κοντεύουμε να ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε η Αιμιλία Τζίβα ήταν προβεβλημένο μέλος της Γραμματείας του Τομέα Γυναικών και πρώην μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ η οποία μάλιστα το 2009 καλούσε και άλλες γυναίκες να πάνε στο ΠΑΣΟΚ.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν η σύζυγος του Τσουκαλά καλούσε γυναίκες στο... ΠΑΣΟΚ! (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator