Ο «καταπέλτης»

0


«Καταπέλτης ο εισαγγελέας. Η βαρύτερη ποινή επιβλήθηκε στον Λιάπη». Με αυτόν τον διθύραμβο μας πλάσαραν την απαλλαγή του Λιάπουρα οι μεταπράτες της ειδησεογραφίας. Ποια ήταν η «βαριά» ποινή; Τέσσερα χρόνια με ΑΝΑΣΤΟΛΗ και ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΑ!!!!! Δηλαδή δεν πλήρωσε τίποτα, αλλά και αν το ξανακάνει στο διάστημα της αναστολής, πάλι δεν θα πάει φυλακή, γιατί θα δικαιούται να την εξαγοράσει!!!!!!!!!

Εγώ πέρσι δεν πλήρωσα τέλη κυκλοφορίας λόγω αδυναμίας. Δεν έκανα καμία απατεωνιά· κι όμως χρεώθηκα τα διπλά και συνεχίζει η προσαύξηση, παρότι η (αδιαμφισβήτητη) αδυναμία μου οφείλεται σε μία κατάσταση, για την οποία ελάχιστη ευθύνη έχω (ως απλός πολίτης) και πάντως απείρως μικρότερη από τον Λιάπουρα. Τι περισσότερο πλήρωσε από εμένα κάποιος που είναι αποδεδειγμένα φοροφυγάς, πλαστογράφος και κατά συρροή απατεώνας; Ποιόν πρότερο «έντιμο βίο» έλαβε υπόψιν το δικαστήριο; Χωρίς να ψάξουμε τα άπλυτα του στα υπουργεία, βρέθηκε η εξίσου γύφτικη απατεωνιά του ΕΚΑΣ. Αντί να καταδικαστεί και γι αυτό, αντί να διαταχτεί έρευνα για την οικονομική διαχείριση των υπουργικών θητειών του, η δικαιοσύνη έκρινε έντιμο τον πρότερο βίο του, γιατί η ίδια δεν έκανε το καθήκον της και δεν έχει καταδικαστεί για τα προηγούμενα!!!!!! Το ότι έκανε δύο απατεωνιές σε βάρος του κράτους, χωρίς να έχει κανένα πιεστικό οικονομικό λόγο, δεν είναι ένδειξη τουλάχιστον, ότι τα ίδια θα έκανε στα υπουργεία του; Τι περιμένουν οι εντιμότατοι «καταπέλτες», για να ξεκινήσουν την έρευνα; Να σηκωθούν οι πέτρες μόνες τους και να τους πάρουνε φαλάγγι; Θα γίνει κι αυτό στην ώρα του.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο «καταπέλτης»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator