Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - Ειδική ομάδα Γερμανών κομμάντος θα συλλάβουν όσους δίνει ο Κάντας!

0


Σοκ από την Καγκελαρία!

Η γερμανική κυβέρνηση στέλνει ειδική ομάδα κομμάντος να συλλάβουν σε ελληνικό έδαφος τους μιζαδόρους που εμπλέκει ο Κάντας στην ομολογία-φωτιά.

Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγο Γερμανός blogger στην προσωπική του ιστοσελίδα και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σε περίπτωση που η είδηση αποδειχθεί πραγματική και φθάσουν στο σημείο να απαχθούν, επί ελληνικού εδάφους οι μιζαδόροι, η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε για μια εβδομάδα και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν αναλάβει ο πρωθυπουργός της προεδρία της Ε.Ε.!

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το πολιτικό σύστημα μοιάζει πλέον κινούμενη άμμος.

Όλα είναι ανοιχτά, μείνετε συντονισμένοι...

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 29, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - Ειδική ομάδα Γερμανών κομμάντος θα συλλάβουν όσους δίνει ο Κάντας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator