Εκδηλώσεις …καρδιάς από το Δήμο Βέλου Βόχας

0


Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, γι’ αυτό ας δείξουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και ας σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτές.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων τις μέρες των Χριστουγέννων, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη και τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο, διοργανώνει δύο μουσικές εκδηλώσεις για κοινωνικό σκοπό ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη.

· Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 22.00 στην καφετέρια ΄΄Πινακοθήκη΄΄ στο Βραχάτι θα πραγματοποιηθεί ROCK PARTY 70ς 80ς & 90ς. Τιμή Εισόδου: 8€ (με το πρώτο ποτό) ενώ τα επόμενα 5€/ Tα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

· Την επόμενη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 22.00 στο CLUB QUASAR στο Βραχάτι θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στις δεκαετίες 60ς 70ς & 80ς με D.J το Δημήτρη Αναγνωστόπουλο. Τιμή εισόδου: 10€ (με το πρώτο ποτό) ενώ τα επόμενα ποτά 5€. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό. Για την ενίσχυση του σκοπού αυτού τη βραδιά θα στηρίξουν αφιλοκερδώς με ζωντανή μουσική ο Κώστας Αλεξίου (τραγούδι) και ο Γιώργος Παπουτσής (κιθάρα).

Ας στηρίξουμε όσο μπορούμε τους συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες και ας μην υπάρξει κανείς δίχως γιορτινό τραπέζι φέτος τα Χριστούγεννα.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδηλώσεις …καρδιάς από το Δήμο Βέλου Βόχας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator