Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων επανασυνδέει το ρεύμα...

0


Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας στις κατοικίες των οποίων έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω ανεξόφλητων οφειλών προς την ΔΕΗ να απευθυνθούν άμεσα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων έχοντας μαζί τους τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

· Πρόσφατο αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ και σε περίπτωση που δεν είναι ο λογαριασμός στο όνομά τους μια εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη της παροχής προκειμένου να γίνει η αλλαγή ονόματος με την ταυτόχρονη ένταξή τους στο κοινωνικό τιμολόγιο

· Αντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του ισχύοντος Διαβατηρίου

· Αντίγραφο του Εκκαθαριστικού Σημειώματος της Εφορίας για το Οικ. Έτος 2013

Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς, σε γνώση των οποίων έχουν περιέλθει περιπτώσεις συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και ηλεκτροδότησης, να ενημερώνουν άμεσα τις υπηρεσίες του Δήμου για τον συντονισμό των ενεργειών και την κινητοποίηση όλων μας.

Τα στοιχεία θα κατατεθούν στην αρμόδια επιτροπή της ΔΕΗ προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα άμεσης επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2742360100 &2742360153.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων επανασυνδέει το ρεύμα..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator