ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...

0


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΞΕΦΩΝΗΤΑ…
Άρχισαν και οι γίουχες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Σε λίγο καιρό δεν θα τολμάει να κυκλοφορεί στους δρόμους μιας που τα γιαούρτια θα πέφτουν σύννεφο. Την ώρα του Περιφερειακού συμβουλίου και ενώ στο βήμα ήταν ο Π.Τατούλης και ανακοίνωνε και πάλι την υποψηφιότητα του για τις... Περιφερειακές εκλογές του 2014 ακούστηκε μια φωνή να λέει πως 'είσαι ο μόνος Περιφερειάρχης παγκοσμίως που αφήνεις αδελφό και Θυγατέρα ως υπεργολάβοι να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς έργων της Περιφέρειας σου'. Έγινε της πόπης το κάγκελο! 

Θα επανέλθουμε!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator