Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

0


Είναι από τις ειδήσεις που περνάνε στα ψιλά, όμως, έχουν μεγάλη σημασία. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, απέστειλε στοιχεία στη Βουλή, έπειτα από ερώτημα του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Κουτσογιαννακόπουλου, σύμφωνα με τα οποία:

Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές του 2009, ο τότε υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, έδωσε έργο ύψους 929 χιλιάδων ευρώ για την… ενίσχυση δήθεν των σχολικών βιβλιοθηκών. Που πήγαν αυτά τα λεφτά, λίγο προτού ο υπουργός εγκαταλείψει τη θέση του; Πήγαν στην εκδοτική Εταιρεία Πήγασος Εκδοτική του Μπόμπολα (644 χιλ.), στο Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη (157 χιλιάδες) και στη Real News του Ν. Χατζηνικολάου (128 χιλιάδες ευρώ).

Τα λεφτά αυτά αφορούσαν βιβλία όπως «Υπέροχη Ελλάδα, «Αθήνα, 60 μορφές στο φως», «Πάπισσα Ιωάννα» και τα εντάλματα πληρωμής εκδόθηκαν μόλις τον περασμένο Ιούλιο. Η παρούσα κυβέρνηση δηλαδή πλήρωσε τα έργα και τις ημέρες του κ. Σπηλιωτόπουλου. Προφανώς δεν υπήρχαν άλλοι εκδοτικοί οίκοι, παρά μόνο αυτοί των τριών εφημερίδων, των τριών γνωστών επιχειρηματιών. Και προφανώς δεν υπήρχαν άλλα πιο γνωστά βιβλία για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών, παρά μόνο τα παραπάνω. Αλλά τι να πει κανείς. Λεφτά υπήρχαν τότε, μόνο που τα κερατιάτικα τα πληρώνει η παρούσα κυβέρνηση. Και βγαίνουν μετά όλοι να το παίζουν επικριτές και τιμητές των πάντων.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator