ΤΟ ΑΚΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ - Ο ΓΑΠ συμβουλεύει τις ΗΠΑ πως να μην χρεοκοπήσουν !!! (video)

0


Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πως φύλαξε τις καλές του συμβουλές περί αποφυγής χρεοκοπίας για να τις δώσει στις ΗΠΑ (vid)

Συνέντευξη στο Bloomberg, στις ΗΠΑ έδωσε ο Γ. Παπανδρέου, σχετικά με την πιθανή χρεοκοπία των ΗΠΑ. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, "τι μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;", ο κ. Παπανδρέου απάντησε πως η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα. Αντίθετα, υποστήριξε, πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό πρόβλημα και μετά μπαίνει και το ερώτημα "αν είναι αξιόπιστες οι ΗΠΑ".

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι από όλα τα ελλείμματα που είχε η Ελλάδα, το μεγαλύτερο που έπρεπε να αντιμετωπίσει ήταν το έλλειμμα αξιοπιστίας, ενώ υπενθύμισε - σημείωσε πως την κρίσιμη στιγμή ζήτησε συναίνεση προχωρώντας έτσι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το σημαντικό είναι – όπως προσπάθησε να κάνει ο ίδιος στην Ελλάδα- να δώσει φωνή στους πολίτες.

Στο συγκεκριμένο σημείο αναφέρθηκε σε αυτό που υποτίθεται ότι προσπάθησε να κάνει με το δημοψήφισμα, ισχυρισμός ο οποίος προκάλεσε τα γέλια του δημοσιογράφου.

"Με σκοτώνετε (θα με τρελάνετε) κύριε Πρωθυπουργέ. Ένα δημοψήφισμα εδώ θα ήταν το τελευταίο χτύπημα!", αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος.

Η συνέντευξη δόθηκε με ζωντανή σύνδεση από τη Βαλτιμόρη όπου βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΑΚΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ - Ο ΓΑΠ συμβουλεύει τις ΗΠΑ πως να μην χρεοκοπήσουν !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator