Η Lampouras Sport στο 1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμάρυνθου (pic - video)

0


Lampouras Sport 2000-2013 Ξανά σε ασφάλτινο αγώνα !!

Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο 1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμάρυνθου με ένα AUTOBIANCHI ABARTH A 112 στην κατηγορία των Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το αυτοκίνητο ετοιμάστηκε με μεράκι και πολύ προσωπική εργασία από όλη την ομάδα. Κυριακή πρωί λοιπόν με φόρμες - κράνη ...δυσκολευόμαστε να χωρέσουμε με τον συνοδηγό μου Βάλτερ Φιλιππάκη.

Αρχίζω να αλλάζω ταχύτητες με τον τρόπο που με βολεύει. Αφετηρία της πρώτης ειδικής..... η αγωνία στο κατακόρυφο, πρέπει να προσπαθήσω για το καλύτερο !!! GO !!! Ο ρυθμός είναι πολύ καλός και ο δικός μου και του συνοδηγού μου, το αυτοκινητάκι δουλεύει τέλεια. Τερματισμός της πρώτης ειδικής διαδρομής με ένα πολύ καλό χρόνο. αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, δεν το πιστεύουμε κι'εμείς οι ίδιοι.

Στην δεύτερη ειδική κινούμαστε με τον ίδιο ρυθμό, το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Στο service κάνουμε προληπτικούς ελέγχους και ξεκινάμε για το δεύτερο λουπ , όπου ξαφνικά κάποιο σκουπιδάκι στο καρμπιρατέρ .....είχε την δική του άποψη και μας καθυστερεί.

Αν και με καλύτερο ρυθμό κάνουμε λίγο αργότερους χρόνους. Φτάνουμε στον τερματισμό.

Ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση από εμένα τον συνοδηγό μου και την ομάδα μου που όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΥΜΠΗ PARTSCENTER.GR - ΓΥΜΝΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και το ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΕΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ - ΒΕΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ για την βοήθεια τους.

Επίσης την Ιστοσελίδα Parakato.gr που είναι ο μόνιμος χορηγός μας επικοινωνίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους φίλους που παρακολούθησαν την προσπάθειά μας.

Τέλος επειδή το αποτέλεσμα μετράει τερματίσαμε τρίτοι στην συμπτυγμένη κατηγορία Ιστορικών Αυτοκινήτων, ανάμεσα σε πολύ πιο δυνατά αυτοκίνητα από το δικό μας.

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό, για πρώτη αγωνιστική επαφή με το AUTOBIANCHI ABARTH A 112.

Ελπίζω να είμαστε παρόντες και του χρόνου και πάλι ευχαριστώ όλους.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΥΡΑΣ




Τα video είναι του χρήστη G Rouso
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Lampouras Sport στο 1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμάρυνθου (pic - video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator