Η αλήθεια λέγεται πάντοτε εκτός αέρα - Βίντεο από εκπομπή με κλειστές κάμερες...

0


Τo video απο την εκπομπή 3-10-2013 του Μ.Τριανταφυλλόπουλου ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ, και ίσως για πρώτη φορά θα δείτε τι λέγεται όταν γίνεται διάλειμα ενω εμείς βλέπουμε διαφημίσεις .

Ο Β.Καπερνάρος βουλευτής των Ανεξαρτητων Ελλήνων ακούγεται στο video να λέει:

Ο άλλος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και του παίρνουν το σπίτι.

Εσείς να ξέρατε μέσα στη βουλή ποιοί νομοθετούν μέσα στη βουλή και τι ποιότητα κόσμου υπάρχει. πόσο εχει ξεφτιλιστεί αυτό που λένε Ελληνικό κοινοβούλιο

Δείτε το:

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η αλήθεια λέγεται πάντοτε εκτός αέρα - Βίντεο από εκπομπή με κλειστές κάμερες..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator