ΠΑΣΟΚΟΙ και Συριζαίοι πληρώνονται στη “ΔΤ” για να καααααάθονται…..

0


Γράφαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας ότι το Μαξίμου έχει αφήσει ανενόχλητον τον υφυπουργό για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση να προσλαμβάνει “κολλητούς” πράσινους και “ΔΗΜΑΡΙτες” και να διορίζει μάλιστα στέλεχος και υποψήφιο της ΔΡΑΣΗΣ πρόεδρο και διευθύνοντς σύμβουλο του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. (Προκοπάκης).

Σειρά έχουν τώρα μια σειρά από δημοσιογράφους που άνθησαν στα κομματικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη και της Κουμουνδούρου – για όσους δεν γνωρίζουν κομματική γεωγραφία, στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ – και έχουν προσληφθεί στη “ΔΤ” χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής. Τη λίστα των “ανενεργών” δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Ξεχωρίζουμε ορισμένους “αγωνιστές” άλλων κυβερνήσεων.

-Η κυρία Εύα Νικολαϊδου, φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια με τον συνδυασμό στο συνδικαλιστικό όργανο της ΕΣΗΕΑ, που προσελήφθη ως αρχισυντάκτρια της τηλεόρασης, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στη ΔΤ έστω κι ένα δευτερόλεπτο; Για τι ακριβώς αμείβεται;

-Ο κ. Βασίλης Αλεξόπουλος, κουμπάρος του πάλαι προέδρου της ΕΡΤ, Παναγιώτη Παναγιώτου – κατά κόσμον ΠΑΝ ΠΑΝ (υποψήφιος με ΔΗΜΑΡ) και πρώην ΠΑΣΟΚΟΥ μέχρι ταμπούνια, που προσελήφθη ως συντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, έχει κάνει έστω και ένα ρεπορτάζ του ενός δευτερολέπτου; Για ποια εργασία ακριβώς αμείβεται;

-Ο κ. Λεωνίδας Αντωνόπουλος, υιός του Νικηφόρου Αντωνόπουλου, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και αυτός που προσελήφθη ως παρουσιαστής ειδήσεων ή εκπομπών, έχει παρουσιάσει έστω και μία μονόλεπτη εκπομπή; Για ποιο ακριβώς έργο αμείβεται;

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΣΟΚΟΙ και Συριζαίοι πληρώνονται στη “ΔΤ” για να καααααάθονται….."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator