ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο χωνευτήρι του ΠΑΣΟΚ

0


Οι φήμες (που δεν είναι απλές φήμες αλλά πραγματικότητα) ότι η Λούκα Κατσέλη με την «Κοινωνική Συμφωνία» της ετοιμάζεται για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να πέρασε πολύ… χαλαρά, αλλά στην Κουμουνδούρου δεν είναι καθόλου ήσυχοι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Π. Λαφαζάνης και η αριστερή αντιπολίτευση του κ. Τσίπρα βγάζουν καπνούς από τα αυτιά κι ετοιμάζονται να κάνουν μεγάλη φασαρία σε περίπτωση που επικυρωθεί η συμφωνία κι ένα ακόμη αξιότιμο μέλος της παρέας του ΠΑΣΟΚ, περάσει το κατώφλι του «μεγάλου χωνευτηριού» της πλατείας Κουμουνδούρου.

Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν ότι στο τέλος θα αποτραπεί η συμφωνία και δεν θα ενισχυθεί η πασοκική συνιστώσα, όμως, φαίνεται ότι οι προεδρικοί το έχουν πάρει απόφαση. Θα… στηριχθούν στα στιβαρά μπράτσα της κ. Κατσέλη για να οδηγηθούν στη Γη της Επαγγελίας.

Αλλά ο κ. Λαφαζάνης είναι σίγουρο ότι δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη στο iskra.gr την ιστοσελίδα που πρόσκειται σ’ αυτόν, ανέβηκε η είδηση, χωρίς σχόλια και με πολλά θαυμαστικά στον τίτλο. Δείγμα του ότι τα «έχουν πάρει στο κρανίο» και δεν κρατιούνται.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο χωνευτήρι του ΠΑΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator