ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ

0



Όπως αρμόζει τιμήθηκε η Εθνική επέτειος σήμερα.

Μετά την δοξολογία και τις καταθέσεις στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, μια πολύ καλή παρέλαση των μαθητών χειροκροτήθηκε από το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της πόλης του Κιάτου. 

Η οργάνωση υπήρξε εξαιρετική, η φιλαρμονική με την διεύθυνση του μαέστρου της Γιάννη Σπούλου έδωσε τον τόνο και οι μαθητές με ζωηράδα και την υπερηφάνεια που αρμόζει στην ηλικία τους καταχειροκροτήθηκαν παρελαύνοντας. 

Η ατυχής έμπνευση μερικών συνδικαλιστών που με πανό ακολούθησαν την παρέλαση μετά τους μαθητές, και οι πολιτικολογίες του ομιλητή μετά την κατάθεση των στεφάνων δεν ταίριαζαν στην μέρα.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator