Κλιμάκιο ελεγκτών του Υπ.Υγείας πήγε για έλεγχο σε νοσοκομείο και οι συνδικαλιστές τους κράτησαν ...ομήρους !!!

0


Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Α. Γεωργιάδη οι ελεγκτές εντόπισαν υπαλλήλους που έλειπαν από την εργασία τους
Ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι οι συνδικαλιστές απειλούσαν με βιαιοπραγίες των δύο ελεγκτών
Ξεκαθάρισε πως “το ΕΣΥ δεν θέλει τέτοιους ανθρώπους, δεν τους χρειάζεται”
Έχει ήδη δοθεί εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο επιθεωρητές υγείας, πήγαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας για να κάνουν έλεγχο.
Εκεί, ήρθαν αντιμέτωποι με εργαζόμενους του νοσοκομείου, οι οποίοι φέρονται να κατέληξαν να... κλειδώνουν τους ελεγκτές σε δωμάτιο του νοσοκομείου!

Σύμφωνα με τα όσα είπε μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ, οι επιθεωρητές πρόλαβαν να διαπιστώσουν, απουσία εργαζομένων...

Ο Υπουργός Υγείας, ζήτησε να γίνει επείγουσα ΕΔΕ και όπως είπε "Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παρεμπόδιση του ελέγχου, θα τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία, θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα φύγουν από το ΕΣΥ... Δεν τους χρειάζεται, δεν τους θέλει"!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλιμάκιο ελεγκτών του Υπ.Υγείας πήγε για έλεγχο σε νοσοκομείο και οι συνδικαλιστές τους κράτησαν ...ομήρους !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator