"Σφαλιάρα" Σαμαρά στο συνέδριο της αρπαχτής του Τατούλη

0


Βράζει όλη η Πυλία με το συνέδριο της "αρπαχτής" που διοργανώνουν Περιφέρεια και ellines.com. Σύμφωνα με πληροφορίες μας και μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ άνεργοι Νεοδημοκράτες ετοιμάζονται να παραστούν αύριο στο "costa navarino" και να γιουχάρουν τον Μιχελάκη που πάει ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης αφού ο Σαμαράς "δε τσίμπησε" και δε θα παραστεί...

Εδώ που τα λέμε δεν θα έχουν και άδικο μιας που οι 146.247 ΕΚΑΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!! που δαπανήθηκαν για το συγκεκριμένο συνέδριο είναι σκάνδαλο. 

Μήπως ο υπουργός Εσωτερικών θα πρέπει να μην παραστεί;
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Σφαλιάρα" Σαμαρά στο συνέδριο της αρπαχτής του Τατούλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator