ΕΛΕΟΣ! Βουλευτές θέλουν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και το 2014!

0


Αν είναι αληθινή η πληροφορία τότε μιλάμε για το άκρον άωτον της πολιτικής αφασίας. Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφορία αυτή, ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ που συναντήθηκαν με τον Γ. Στουρνάρα του είπαν: «Κράτα το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και το 2014». 
Οι βουλευτές που το είπαν αυτό φέρεται να είναι από την περιφέρεια κι έκαναν την πρόταση προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες και χιλιάδες ιδιοκτήτες που μέχρι σήμερα δεν πλήρωσαν.

Λέγεται ότι είπαν στον υπουργό πως μπορεί να διατηρηθεί το χαράτσι για ένα ακόμη χρόνο και να αυξηθεί ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας (που θα παραμείνει κι αυτός φυσικά) για τις μεγάλες περιουσίες.

Έτσι, εκτιμούν κάποιοι ότι θα υπάρξει απεμπλοκή από το πρόβλημα το οποίο θα μετατεθεί για αργότερα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα έδειχνε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η κυβέρνηση δε μπορεί ούτε ένα φόρο να επιβάλει και θα έπληττε καίρια το γόητρό της. Παράλληλα, δεν είναι σίγουρο αν θα το δέχονταν οι τροικανοί και αν θα μπορούσε να μείνει το χαράτσι το οποίο έχει κριθεί αντισυνταγματικό.

Με τέτοιες προτάσεις, επίσης, ουσιαστικά μεταφέρεται το βάρος των φόρων στους έχοντες ακίνητα και τη γλιτώνουν και πάλι οι οικοπεδούχοι ακόμη και σε ακριβές περιοχές, μαζί φυσικά με τους έχοντες αγροτεμάχια.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛΕΟΣ! Βουλευτές θέλουν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και το 2014!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator