Ο πανταχού παρών Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του Ε Channel, πρώην 902

0


Στον δημοσιογράφο Σεραφείμ Φυντανίδη ανέθεσε η A-Horizon Media την προεδρία του Ε Channel, πρώην 902 ΤV που ανήκε στη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. του ΚΚΕ.
Ήδη χθες ο 76χρονος ιστορικής διευθυντής της “Ελευθεροτυπίας” και όχι μόνον,ο συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία του νέου τηλεοπτικού καναλιού που πρόκειται να εκπέμψει σύντομα. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το εύρος της εμπλοκής του Σ.Φυντανίδη στο νέο εγχείρημα. Θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ ότι θα αξιοποιήσει τις γνωριμίες του από όλα τα συγκροτήματα και κανάλια από τα οποία έχει περάσει. Αρχικά εργάστηκε στην εφημερίδα Έθνος ως συντάκτης την περίοδο 1957 – 1968. Στην περίοδο της Χούντας από το 1968 μέχρι το 1974 εργάστηκε στη Απογευματινή στην αρχή ως υπεύθυνος ύλης και αργότερα ως αρχισυντάκτης. 

Από το 1974 μέχρι τον Ιούνιο του 1976 υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην Ακρόπολη. Από τον Ιούνιο του 1976 μέχρι τις 27 Απριλίου του 2007, ήταν διευθυντής της απογευματινής Ελευθεροτυπίας. Από την τελευταία του θέση παραιτήθηκε, λόγω άρνησής του για περικοπή του μισθού του. Στη συνέχεια και προ 5ετίας συνεργάστηκε με την ΕΡΤ για την παρουσίαση εκπομπής. Το όνομά του ενεπλάκη σε πίνακα με τους πλέον υπεραμειβόμενους δημοσιογράφους. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ως σύμβουλος, ενώ η πλέον πρόσφατη απασχόλησή του ήταν στις “6 Μέρες”. Πρόσφατα και μετά από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού αποκαλύφθηκε ότι ομόρρυθμη εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος και είχε οφειλές προς το δημόσιο, συνολικού ύψους -κεφάλαιο, πρόστιμα και τόκοι- 300.000 ευρώ.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο πανταχού παρών Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του Ε Channel, πρώην 902"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator