Κουτσούμπας κατά ΣΥΡΙΖΑ: "Με τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ θα κάνει την ανατροπή ο Τσίπρας;"

0


"Ο λαός να υπερασπίσει τα δικαιώματά του", λέει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής. Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας που απαντά σήμερα στην ανάγκη ο λαός μας να υπερασπίσει τα δικαιώματά του, αλλά κυρίως να βάλει πλώρη για τη δική του εξουσία, όχι εναλλάσσοντας "χαλίφηδες" του νέου διπολισμού στην κυβερνητική καρέκλα, αλλά ανατρέποντας συνολικά την εξουσία των μονοπωλίων που φέρνει τα διαρκή μνημόνια σε βάρος του λαού» δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απαντώντας με αυτό τον τρόπο αρνητικά στην πρόσκληση του Αλ. Τσίπρα για ανένδοτο αγώνα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας.

Διερωτάται ακόμη, αφήνοντας αιχμές: «Πώς θα κάνει τον ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τα στελέχη του "εργατοπατερισμού" του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν μετακομίσει σε αυτόν ή με τους "υγιείς" επιχειρηματίες και τον ΣΕΒ;».

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό του κ. Τσίπρα "βλαχοδήμαρχοι" ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει: «Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει λέει ο λαός μας. Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για "βλαχοδήμαρχους" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να κρύψει ότι και οι δικοί του δήμαρχοι ακριβώς την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υλοποιούν».

Πηγή: ΑΠΕ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κουτσούμπας κατά ΣΥΡΙΖΑ: "Με τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ θα κάνει την ανατροπή ο Τσίπρας;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator