Συρία: Παύση αιματηρών εχθροπραξιών μετά από παρέμβαση Καμίνη

0


Καθοριστικής σημασίας για τον οριστικό τερματισμό του αδελφοκτόνου εμφυλίου στη Συρία, που μαινόταν αδυσώπητος από το Μάρτιο του 2011, ήταν η παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, στη Δαμασκό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theblob.gr, o κ. Καμίνης επισκέφθηκε ατύπως πριν λίγες μέρες τη Συρία, όπου πραγματοποίησε πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της χώρας Μπασάρ Αλ Άσαντ. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και κρατώντας στα χέρια του ένα πλακάτ που έγραφε اللاعنف ("ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ" στα αραβικά) κοιτούσε επίμονα στα μάτια επί ώρες τον Σύρο πρόεδρο μη αφήνοντάς του καμία άλλη επιλογή από τα κηρύξει ανακωχή με τους αντάρτες, βάζοντας έτσι τέλος στις βίαιες συγκρούσεις στο εσωτερικό της χώρας που έχουν κοστίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Την ειρηνική πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων χαιρέτησε σύσσωμη η διεθνής κοινότητα ενώ ο κ. Καμίνης, όπως έγινε γνωστό, κέρδισε «με το σπαθί» του μια υποτροφία από το Marina Abramovic Institute για την περφόρμανς του. Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Έλληνας δήμαρχος θεωρείται το φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης.

Τέλος, όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του theblob.gr στην Ουάσιγκτον, το ειρηνικό «υπερ-όπλο» που ακούσει στο όνομα Γιώργος Καμίνης θα χρησιμοποιηθεί και εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων έχει ήδη λάβει επίσημη πρόσκληση για να εκπαιδεύσει τα επίλεκτα σώματα του αμερικανικού στρατού σε ειρηνικές τακτικές πολέμου.
Για να δείτε με τί ρούχα ταιριάζει το δικό σας πλακάτ πατήστε εδώ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συρία: Παύση αιματηρών εχθροπραξιών μετά από παρέμβαση Καμίνη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator