Ο Άκης, δεν θα μιλήσει για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ;

0


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούσαμε χθες τους σχολιαστές στο Mega, έγκριτους δημοσιογράφους, να λένε ότι ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον που τρεις πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι (σχήμα λόγου) και μίλησαν μετά από καιρό. Ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου πήγαν και μίλησαν στο συνέδριο για τα 39χρονα του κόμματος και φανταζόμαστε ότι στα… 40 του ΠΑΣΟΚ μπορεί να… αναστηθεί μέχρι και ο Ανδρέας.

Η ουσία είναι ότι το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου το έκανε το κομμάτι του. Ακούστηκε το όνομά του όσο δεν είχε ακουστεί από το 2011 και μετά. Οι εφημερίδες αφιερώνουν σελίδες επί σελίδων για τη… μεγάλη δημοκρατική παράταξη και για την έκκληση προκειμένου να ανασυγκροτηθεί η κεντροαριστερά.

Κούνια που τους κούναγε όλους αυτούς που θέλουν με το ζόρι να αναστήσουν το πτώμα. Μα καλά, δεν αντιλαμβάνονται ότι όταν εμφανίζονται όλοι μαζί: ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου, η Βάσω Παπανδρέου, ο Ρέππας, ο Χριστοδουλάκης, ο Βενιζέλος κ.λπ. ότι ο κόσμος φτύνει στον… κόρφο του; Ή φτύνει την τηλεόραση;

Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι παρουσιάζοντας όλα μαζί τα απολιθώματα του ΠΑΣΟΚ θα αναστήσουν τα ποσοστά του; Νομίζουν ότι η κοινωνία έχει ανάγκη από παλιά υλικά είτε είναι στο ΠΑΣΟΚ είτε στη ΝΔ; Ήταν χαζός ο Σαμαράς που πέταξε έξω τους περισσότερους υπουργούς και τα μεγαλοστελέχη που ήταν κάποτε πρώτη… μούρη στα κανάλια και τους σιχάθηκε ο κόσμος;

Τι πιστεύει ο Βενιζέλος; Ότι στήνοντας ένα σκηνικό δήθεν σύμπνοιας και ενότητας θα καταφέρει να ξαναδημιουργήσει την κεντροαριστερά; Αυτοί οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει ότι η κοινωνία θέλει άλλα πράγματα; Ζητά νέους και άφθαρτους πολιτικούς, που δεν εμπλέκονται στο άθλιο παρελθόν. Που έχουν όρεξη για δουλειά ξέροντας ότι δε θα βγάλουν λεφτά αλλά έχοντας ως μοναδικό στόχο να υπηρετήσουν την πατρίδα και τους πολίτες.

Τα πρώην μεγάλα κόμματα, αλλά και ο… ανερχόμενος ΣΥΡΙΖΑ έχουν σκεφτεί τι είναι αυτό που ζητά πλέον ο ελληνικός λαός;

Μα είναι δυνατόν να φτιάξουν την κεντροαριστερά με τον Λαλιώτη; Ο μόνος που έλειπε ουσιαστικά ήταν ο Ακης. Γιατί δεν τον καλούσαν να απευθύνει χαιρετισμό και να μιλήσει για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας;

Το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι προς αποφυγή όλων εκείνων των σοβαρών πολιτικών που βλέπουν μακροπρόθεσμα, που θέλουν την πραγματική ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού της χώρας. Μόνο αν αφήσουμε πίσω τα λάθη, τα πρόσωπα που πλήγωσαν και τις πολιτικές που εγκλημάτησαν στη μεταπολίτευση, θα δούμε άσπρη μέρα.

Στο ΠΑΣΟΚ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να τους ξυπνήσουμε.
antinews.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Άκης, δεν θα μιλήσει για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator