Θα απαγάγουν και θα σφάξουν την κόρη του Ομπάμα; Σιγά το πράγμα!

0


Εξαρχής ζητώ συγγνώμη για τον προκλητικό τίτλο αλλά αν σκεφθεί κανείς ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι έτοιμος να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα υπερασπιζόμενος χασάπηδες που απαγάγουν, βιάζουν, ακρωτηριάζουν, αποκεφαλίζουν και σφάζουν αθώους ανθρώπους, τότε δεν καθίσταται όμοιος με αυτούς;

του Στρατή Μαζίδη

Ή μήπως οι έξυπνοι πύραυλοί του θα πλήξουν μόνο τα χημικά; Ή πάλι μήπως δεν έχει γεμίσει η διαδικτυακή κοινότητα με άρθρα από τις φρικαλεότητες και τους βιασμούς των αμερικανών όπου επενέβησαν για να επιβάλλουν την…ειρήνη;

Άρα με αυτά τα δεδομένα, είναι πιθανό, κάποιοι; λίγοι; πολλοί; να πουν “σιγά το πράγμα”. Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει αλλά και αυτό που επικροτεί, κινδυνεύει να το υποστεί κι ο ίδιος.

Η αλήθεια είναι ότι η σχετική είδηση αν αληθεύει με το χρονικό προσδιορισμό των 21 ωρών για την αρπαγή μιας από τις κόρες του προέδρου και οι υπόλοιπες τρομοκρατικές απειλές δημιουργούν μια ιδιαίτερα ανησυχητική αίσθηση.

Άλλωστε οι ΗΠΑ έχει αποδειχθεί πόσο διάτρυτες είναι παρά τα διαρκώς επιπλέον λαμβανόμενα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν.

Τι κι αν τα επίπεδα ασφαλείας ανέβηκαν τρομακτικά μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2011; Πριν λίγους μήνες οι βομβίτσες στη Βοστώνη έσκαγαν για πλάκα και έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι μη ξέροντας από που να φυλαχθούν. Η κυβέρνηση τους έκλεισε στα σπίτια τους σε μια πρωτοφανή δικτατορική απόφαση για τρεις ημέρες ενώ επικρατούσε το χάος.

Δε γνωρίζω αν πράγματι κινδυνεύουν οι κόρες του κου Ομπάμα ή η παγκόσμια τάξη υπό την έννοια να περπατά ο κόσμος ασφαλής στους δρόμους, αλλά το σίγουρο είναι ένα.

Το καλύτερο μέτρο προστασίας είναι να μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν, να μην προκαλείς τσαμπουκάδες σκορπώντας το θάνατο και δημιουργώντας προηγούμενα.

Αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα απαγάγουν και θα σφάξουν την κόρη του Ομπάμα; Σιγά το πράγμα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator