Η περιβόητη Βρετανίδα "Λευκή χήρα" πίσω από την τρομοκρατική ενέργεια στην Κένυα; (ΦΩΤΟ)

0


Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο εμπορικό κέντρο.

Η δολοφονική επίθεση της οργάνωσης Σεμπάμπ, των Σομαλών ισλαμιστών μαχητών, έγινε υπό τις οδηγίες μιας γυναίκας, της Βρετανίδας 29χρονης Samantha Lewthwaite, της αποκαλούμενης «λευκής χήρας», κυρίαρχο στέλεχος της οργάνωσης και μητέρα τριών παιδιών και κόρη Βρετανού στρατιωτικού.

Η 29χρονη συμμετείχε και στην τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη «Mirror» η γυναίκα έδινε εντολές στους δράστες στα αραβικά, μέσα από το εμπορικό κέντρο Westgate του Ναϊρόμπι.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς εκτελέστηκαν γιατί δε μπορούσαν να απαγγείλουν το Κοράνι ή να προφέρουν το όνομα της μητέρας του προφήτη Μωάμεθ.

Το όνομά της ίδιας βρίσκεται στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους ανθρώπους του κόσμου. Ο σύζυγός της Jermaine Lindsay ήταν ένας από τους βομβιστές της επίθεσης της 7ης Ιουλίου του 2005 όπου έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι στο σταθμό του μετρό κοντά στο King’s Cross.

Η Lewthwaite ασπάστηκε το Ισλάμ στην εφηβεία της, εποχή κατά την οποία χώρισαν οι γονείς της.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η περιβόητη Βρετανίδα "Λευκή χήρα" πίσω από την τρομοκρατική ενέργεια στην Κένυα; (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator