ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ 120 ΤΟΝΟΥΣ

0


Ατύχημα σημειώθηκε σε υπό κατασκευή γέφυρα στο δρόμο Τρίπολης-Άστρους,χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα, γερανογέφυρα που είχε στηθεί για την βελτίωση του τμήματος Κουμπίλα-Λουλούδι κατέρρευσε σε ώρα που δεν γίνονταν εργασίες, καθώς δεν άντεξε τους 120 τόνους της δοκού που επρόκειτο να τοποθετηθεί, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο δουλεύουν τις ώρες εργασίας τουλάχιστον 12 άτομα.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου το ατύχημα οφείλεται σε μερική αποκόλληση λόγω αστοχίας υλικού σε τμήμα της γερανογέφυρας. Η ολοκλήρωση του έργου, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια, θα καθυστερήσει δύο μήνες, ωστόσο αναμένεται να παραδοθεί σε χρήση εντός του 2013.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ 120 ΤΟΝΟΥΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator